Om JAI-O

Kvalitet under overfladen

JAI Overfladebehandling A/S – også kendt som JAI-O – er en danskejet virksomhed, som i mere end 50 år har været en af landets førende inden for overfladebehandling af jern, stål, aluminium, magnesium, galvaniserede emner og plastprodukter.

Op gennem 00’erne og finanskrisen har vi løbende fornyet maskinparken og investeret i nye anlæg, så vi i dag tilbyder nogle af branchens mest moderne, rationelle og miljøvenlige forhold.

Vi råder over 35.000 kvm., hvoraf 12.000 kvm. er under tag.

JAI-O er både miljøcertificeret i henhold til DS/EN ISO 14001:2015 og kvalitetscertificeret i henhold til DS/EN ISO 9001:2015 samt AS9100:D.

Vi kan levere dokumentation i henhold til ISO/IATF 16949, herunder PPAP-dokumentation og FAI i henhold til kundens ønsker (aftales ifm. kontraktgennemgang).

Quality Assurance

Opgaver on- og offshore

Vi løser krævende opgaver inden for:


Vi tilbyder også totalleverancer inden for støbeprocesser og andre fremstillings- og konstruktionsprocesser.

Vores varemærke er dialog, fleksibilitet og kvalitet i alle faser. Det giver det bedste resultat, også i samarbejdet.

Vision

JAI-O er en danskejet virksomhed, hvor kvalitet og ordholdenhed er nøgleord. Vi er ca. 50 kolleger, og vi arbejder ikke for hinanden, vi arbejder med hinanden.

JAI-O tilbyder stor kompetence og fleksibilitet kombineret med korte leveringstider. Vi bestræber os på tætte samarbejdsformer, der går i retning af partnerskab med kunderne.