Persondatapolitik

1. Generelt
Vi registrerer data om vores kunder og de interessenter, som selv henvender sig, så vi kan yde den bedste service.

Vi registrerer disse oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og mailadresse.

Vi skal bruge disse oplysninger for at kunne:

  • sende nyhedsinformationer til alle, som udtrykker interesse
  • levere de bestilte ydelser/produkter

Du har altid mulighed for at få indsigt i de data, vi har registreret om dig. Du kan gøre indsigelse mod enhver registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

2. Cookies
En cookie er en lille bid information om brugeren i form af en .txt-fil, som udveksles mellem browser og server. Cookies kan ikke overføre virus. I de fleste browsere kan du både slette og styre administrationen af cookies. Du kan læse mere om mulighederne i opsætningsvejledningen til din browser.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: https://www.cookiesandyou.com/disable-cookies/

CookieTypeVarighedBeskrivelse
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gat_gtag_UA_45282595_11 minuteSet by Google to distinguish users.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics011 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional011 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary011 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others011 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance011 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
pll_language1 yearThe pll _language cookie is used by Polylang to remember the language selected by the user when returning to the website, and also to get the language information when not available in another way.
viewed_cookie_policy011 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.

3. Oplysninger bliver ikke videregivet uden dit samtykke
Vi hverken sælger eller videregiver registrerede oplysninger uden først at få dit samtykke.

4. Hvor længe opbevarer vi de registrerede persondata?
Vi opbevarer de registrerede data, så længe det er nødvendigt for at kunne yde en god service over for vores kunder og interessenter, som selv har henvendt sig til os. Såvel kunder som interessenter kan naturligvis til enhver tid bede om at blive slettet. Kontakt os via www.jai-o.dk/kontakt

Mails: Hvis du er kunde hos os, gemmer vi dine mails, lige så længe du er kunde. Ifølge bogføringsloven skal vi opbevare nogle oplysninger i fem år. Det gælder fx fakturaer til dig.

Hvis du ikke er kunde, opbevarer vi dine mails, så længe det er relevant af hensyn til de oplysninger, du har bedt om.

5. Vi registrerer besøg på vores website
Vi anvender et standardværktøj, som registrerer antal besøg på vores website, hvilke domæner de besøgende kommer fra, og hvilke sider de ser på www.jai-o.dk
Vi anvender denne statistik til at forbedre og målrette vores kundeservice.

6. Hvem har adgang til oplysninger i vore databaser?
De funktioner i vores firma, som beskæftiger sig med at servicere vores kunder, har adgang til de registrerede persondata.

7. Sikkerhed
Vi opbevarer de registrerede persondata ukrypteret. Persondata opbevares i databaser, der er beskyttet mod uautoriseret adgang ved hjælp af bruger-id og password.

8. Yderligere oplysninger om de persondata, som vi registrerer
Du er altid velkommen til at skrive til os eller ringe til tlf. +45 9992 0222. Vi svarer på hverdage mellem kl. 8 og 16.